ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

 Αγαπητοί πολίτες, σάς ενημερώνουμε, ότι από τη Δευτέρα 17/12/2018 θα γίνει νέα διανομή αγαθών μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για ακριβή ημερομηνία,ώρα και τόπο παραλαβής με σχετικό μήνυμα στο κινητό τους (sms).

 

                                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ

O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου 2018, τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης που βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 18, στον 2ο όροφο.Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Ιωάννης και η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε από την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο της πόλης μας Σταύρο Τζουλάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστου Καπάταη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής Νότη Γιατζίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, όλων των εργαζομένων στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και ωφελούμενων από τη συγκεκριμένη Κοινωνική Δομή.

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το ζευγάρι: κάθε σχέση μια διαφορετική ιστορία

Σας καλούμε στην Ημερίδα της Τοπικής Ομάδας Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης με θέμα: “Το ζευγάρι: κάθε σχέση μια διαφορετική ιστορία”
Που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 στον Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης (Ελ.Βενιζέλου 87).                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

6η ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), διοργανώνουν την Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου, στην Νέα Σμύρνη, 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2018.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “POPULART” - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ

Ο Δήμος πραγματοποιεί Σεμινάρια Ψυχολογίας με τίτλο: ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


                                 Πληροφορίες ΕΔΩ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας που θα γίνουν αύριο, 12 Δεκεμβρίου, σας παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία και τη δομή τους.


                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

Στολίζουμε με ανακυκλώσιμα υλικά

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του « Φεστιβάλ Παιδείας», υλοποιεί την δράση «Εικαστική Ανακύκλωση» σε πάρκα της Νέας Σμύρνης.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 
 

 

                                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

                        3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 17.30 – 19.30

ΘΕΜΑ: «Πρώτες βοήθειες για παιδιά. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς»

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συμμετοχή του Δήμου μας σε θεματικό συνέδριο για τα ΚΕΠ Υγείας

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα το 1ο θεματικό συνέδριο του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο "Ο Ρόλος των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας στους Δήμους".                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κινηματογράφου Σπόρτιγκ έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο Απολογισμός του Έργου της Δημοτικής Αρχής... Σεπτέμβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2018... από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη.
                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ζωγραφίζω για την Ειρήνη και τον Ολυμπισμό

 

Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10:30
στο 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης, Παρασκευοπούλου 54                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (Σ.Δ.Ο.Π.Σ.) / e-synallages

 O Δήμος Νέας Σμύρνης στοχεύοντας στην άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών δημιούργησε το Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων με κωδική ονομασία e-synallages. Αποτελεί ένα σημείο απρόσκοπτης και αδιάλειπτης εξυπηρέτησης, όπου κάθε συναλλασσόμενος μπορεί να έχει ενημέρωση για τις οικονομικές του συναλλαγές με το Δήμο.

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Πρόσληψη δεκαεπτά (17)ατόμων Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

Σας ενημερώνουμε ότι από ΔΕΥΤΕΡΑ 26/11/2018 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12/2018 θα γίνονται αιτήσεις για πρόληψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής (ΠΑγΟ 2018-2019).
Υποβολή αιτήσεων στο γραφείο  του ΝΠΔΔ Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, (1ος όροφος, Ελευθερίου Βενιζέλου 16, κατά τις ώρες 09.00 έως 13.00).Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 2025970, 969, 968.

Read more...
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο ∆ήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης σας καλεί να παρευρεθείτε στην Ανοιχτή Συγκέντρωση με θέμα:
«Απολογισμός Πεπραγμένων της ∆ημοτικής Αρχής του ∆ήμου Νέας Σμύρνης για την τετραετία Σεπτέμβριος 2014 - Σεπτέμβριος 2018»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 ∆εκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στον Κινηματογράφο «Σπόρτιγκ»(Κων/νου Παλαιολόγου 18, Νέα Σμύρνη)


Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας

 

 

 

«Υλοποίηση σχεδίου «Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229»,Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus με τίτλο «Let’s be healthy together»

 Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης υλοποιεί εγκεκριμένο σχέδιο «Συμπράξειςανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229», Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus σε συνεργασία με άλλα τρία ευρωπαϊκά σχολεία, το CEIP Ruperto Chapi από τη γειτονικήΙσπανία, το Scuola secondaria di primo grado Alighieri – Tanzi από τη γειτονική μας Ιταλία και το Szkola Podstawowa w Kamieniu από την Πολωνία.


                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Τέθριππον άρμα 2018» Επιχειρησιακή άσκηση για σεισμό – Νότιος Τομέας

 Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής προχώρησε στον σχεδιασμό επεισοδίων άσκησης «Τέθριππον άρμα ΝΤ2018» για θέματα σεισμικού κινδύνου. Για την προετοιμασία της διυπηρεσιακής άσκησης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, στην οποία το Δήμο μας εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Νάσος Αθανασίου.


                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης παρουσιάζει το βιβλίο του Νίκου Βατόπουλου «Περπατώντας στην Αθήνα»

 Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, το Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης και οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου Περπατώντας στην Αθήνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, στις 7:00 μ.μ. στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης (Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 87).

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Κόκκινοι Κάδοι Ανακύκλωσης & Αλληλεγγύης

 Σύμφωνα με υπολογισμούς, κάθε πολίτης αποσύρει από τη ντουλάπα του περίπου 15 κιλά ρουχισμού κάθε χρόνο, όμως, δυστυχώς, ένα μικρό μόνο μέρος επαναχρησιμοποιείται ή ανακυκλώνεται με αποτέλεσμα να καταλήγουν στα σκουπίδια επιβαρύνοντας το περιβάλλον.

 

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Οδηγίες για την εποχική γρίπη

 Η γρίπη είναι μια μεταδοτική νόσος του αναπνευστικού προκαλούμενη από τον ιό της γρίπης. Μπορεί να προκαλέσει ήπια ως σοβαρή νόσο και κάποιες φορές να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά και άτομα που πάσχουν από ορισμένα χρόνια νοσήματα κινδυνεύουν περισσότερο από σοβαρές επιπλοκές της γρίπης.

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 
 Ξεκινάει το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του Δήμου μας, με την πρώτη δράση που είναι «Εικαστική Ανακύκλωση» με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

 

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

«ΑΝΘΟΣ ΠΛΟΙΩΝ» στο ΑΛΣΟΣ

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα μέσα στο καταπράσινο Άλσος της Νέας Σμύρνης, διεξήχθησαν χθες τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού "Άνθος πλοίων" που φιλοτέχνησαν ο Alfredo "Libre" Gutierez και μετανάστες που ζουν στη χώρα μας. Το έργο προσφέρθηκε ως δώρο στο Δήμο μας από την Πρεσβεία του Μεξικού,δείγμα ευγνωμοσύνης των μεταναστών προς τη χώρα που τους υποδέχτηκε και τους φιλοξενεί.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

 Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 13/11/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους - κατοίκους της Νέας Σμύρνης.
Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους έως την Παρασκευή 16/11/2018.

 


 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟΥ Η ΚΡΙΣΗ

Αιτήσεις συμμετοχής: Γραφείο Παιδείας Δήμου Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου
16, 5ος όροφος. Τηλ: 213 2025840
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται από

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11/2018 έως και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11/2018 (εργάσιμες ημέρες, ώρες 10:00 - 14:00 )

 

                           ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο συνέδριο: "Ανάπτυξη Τοπικών Κοινωνιών μέσω Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής. Ο Ρόλος του Κοινωνικού Λειτουργού." που έγινε στην Κύπρο σε συνεργασία των ΣΚΛΚ, ΣΚΛΕ και ΣΕΕΚΛΚ.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 1420ού ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου η πενταμελής αντιπροσωπεία από το 1420ό σχολείο της Μόσχας, υπό την Δρ. Αντονίνα Νικολάεβα, Διευθύντρια του σχολείου και Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μόσχας, επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Ψηφιακό Μουσείο του Δήμου Νέας Σμύρνης.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ»

 Το Δίκτυο των Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Φορέων της Λεωφόρου Συγγρού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργάνωσε, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Συνέδριο κατά το οποίο συζητήθηκαν θέματα για την ανάδειξη και την περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτιστικού αποτυπώματος, το οποίο ήδη υφίσταται και το οποίο οι εμπλεκόμενοι φορείς επιδιώκουν με δράσεις και συνεργασίες να το προβάλουν με στόχο την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας και επικοινωνίας και την δημιουργική οικονομία.

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Hμερίδα με Θέμα: «Από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στους ΜΙΚΡΟΥΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ»

 Η Κοινωνική Υπηρεσία και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης σας προσκαλούν στην ημερίδα με Θέμα: «Από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στους ΜΙΚΡΟΥΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.00.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας -1η Υ.ΠΕ. Αττικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας στον Πολυχώρο Γαλαξία (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης)

                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

                        2η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ώρα 17.30 – 19.30

           ΘΕΜΑ: «Εμβολιασμοί – Νέες τάσεις»


                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
More Articles...
«  Start  Prev 123456789 Next  End  »

Page 1 of 9
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ