Αθλητισμός για Άτομα με Αναπηρία

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ιδιαίτερα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Ιωάννα Καρυοφύλλη στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρία θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την επανένταξη και την κοινωνικοποίησή τους. Μέσω του αθλητισμού επιτυγχάνεται η ισότιμη συμμετοχή, η αναγνώριση και η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Read more...
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ 2018-2019

Η 3μελής Επιτροπή αποτελούμενη από την Πρόεδρο, Απέργη Μαρία, και τα μέλη του Δ.Σ., Χατζηνικολάου Αντώνιο και Ζάννου Ελισάβετ, ανακοινώνει ότι στον παιδικό σταθμό του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ν. Σμύρνης Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων-Εθνική Στέγη για το σχολικό έτος 2018-2019,  κατόπιν μοριοδότησης των αιτήσεων, εγγράφονται οι παρακάτω σύμφωνα με τον αριθμ. πρωτ. υποβολής της αίτησης:


Read more...
 

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟ Σ.Ε.Φ.

Υπεγράφη στα τέλη Ιουλίου το Συμφωνητικό Μίσθωσης χώρων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ του Προέδρου του Σ.Ε.Φ κυρίου Λύτρα και του Δημάρχου
Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη. Στους χώρους αυτούς θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων της Άνω Νέας Σμύρνης που μέχρι τώρα
διεξάγονταν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, το οποίο σύντομα θα κατεδαφιστεί προκειμένου να ανεγερθεί νέο.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει εκφράσει επανειλημμένα την πάγια θέση του για το «κτιριακό» ζήτημα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας. Η επιδείνωση της κατάστασης με την οικονομική κρίση που πλήττει τους συμπολίτες μας εδώ και μία δεκαετία αντιμετωπίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, την πολιτεία και το Δήμο με σύνεση αλλά και αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων σχολικών δομών.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 Η 3μελής Επιτροπή Εγγραφών των βρεφών και νηπίων σχολικού έτους 2018-2019 του ΝΠΔΔ ενημερώνει ότι, μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης των αιτήσεων και της παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας ενστάσεων, τοποθετεί ανά σταθμό κατά φθίνουσα σειρά μορίων τα βρέφη - νήπια στις λίστες που ακολουθούν.

Read more...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΕΦΚΑ (ΠΡΩΗΝ ΟΓΑ) ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ (ΠΡΩΗΝ ΟΓΑ) ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ∆Ο ΑΠΌ 6-8-2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 30-8-2018 ΛΟΓΩ ∆ΙΑΚΟΠΩΝ 

Οι Δράσεις του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Νέας Σμύρνης

«Ο Αθλητισμός στην πόλη μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Είμαστε πάντα αρωγοί στους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία που «στεγάζουν» αθλητικά τους νέους της Νέας Σμύρνης» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη. 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ VOUCHER ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ 1/8/2018 ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ VOUCHER ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

 

Read more...
 

Άρτια η οργάνωση και η λειτουργία των ΚΔΑΠ

Στις 10/7/2018 η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής διενήργησαν έλεγχο αξιολόγησης οργάνωσης και λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Νέας Σμύρνης.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Βοήθεια στους πυρόπληκτους

Κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου κ. Τζουλάκη και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Ιουλίου 2018, θα διατεθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης σε λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου το ποσό των 50.000 ευρώ. Το ποσό θα χρησιμοποιήσει ο πυρόπληκτος Δήμος για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του.
Συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου για την άμεση αποστολή κάθε είδους βοήθειας.

 

 

 

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Ν. Σμύρνης κοντά στις πληγείσες περιοχές

Στην πόλη μας ο Ερυθρός Σταυρός κατέχει μια ξεχωριστή θέση καθώς τόσο η περιφερειακή οργάνωση όσο και τα τμήματα Σαμαρειτών Διασωστών και Νεότητας συνεργάζονται άψογα προσφέροντας τα μέγιστα στις δύσκολες στιγμές. Όπως, εν προκειμένω, στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.


 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Βοήθεια στους πυρόπληκτους

Η Περιφέρεια Αττικής, με σημερινή της ανακοίνωση, ενημερώνει πως χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση πολιτών και φορέων οι ανάγκες σε φάρμακα, τρόφιμα και νερά για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές έχουν υπερκαλυφθεί και ως εκ τούτου ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη περαιτέρω συγκέντρωσης τους.

 

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης "112"

Ο Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης ''112'' είναι ο αριθμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, μέσω του οποίου οι πολίτες και οι επισκέπτες που αντιμετωπίζουν κάποια έκτακτη κατάσταση συνδέονται με τις κατά περίπτωση αρμόδιες Αρχές άμεσης απόκρισης (π.χ. Αστυνομία, Πυροσβεστική).


 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής

Με κατάνυξη και ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε φέτος ο διήμερος εορτασμός της ενορίας της Αγίας Παρασκευής στο Δήμο μας. Πλήθος κόσμου, έντονα συναισθηματικά φορτισμένος λόγω και των τελευταίων δραματικών γεγονότων από τις πυρκαγιές στην Αττική, παρευρέθηκε τόσο στον εσπερινό και την αρχιερατική θεία λειτουργία, όσο και στην λιτάνευση της ιερής εικόνας.


 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αλέξανδρος Παραδείσης στην Επιτροπή για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Δημοσιεύτηκε στο υπ.αριθμ.2786 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την συγκρότηση Επιτροπής με αντικείμενο την αξιολόγηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους ΟΤΑ και την υποβολή πρότασης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του (αρ.97 παρ.5 ν.4483/2017).

 


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Έκκληση για αίμα από το Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Κατόπιν επικοινωνίας μας με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, αυτή τη στιγμή η μοναδική πλέον ανάγκη είναι σε συγκέντρωση αίματος και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαικό» για την τράπεζα αίματος Πικερμίου – Ραφήνας. (Αγ. Θωμά 17, Γουδή, Τηλ.: 2132060800).

 

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

                Το Πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων: Εφηβεία από το Α έως το Ω – Μία Ακαδημία για Γονείς» υλοποιήθηκε για πρώτη φορά τη χρονιά αυτή στο Δήμο μας
με μεγάλη επιτυχία.

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Mε αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και με βάση τις οδηγίες της Περιφέρειας, ο Δήμος Νέα Σμύρνης, μέσω του τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και τους Συλλόγους Γονέων του 4ου Δημοτικού – Άγιος Ανδρέας, 7ου και 12ου Δημοτικού, καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας για τους πληγέντες.

Τα είδη άμεσης ανάγκης που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:
- Εμφιαλωμένα νερά
- Χυμοί
- Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κατά προτίμηση άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές).

Σημεία Συγκέντρωσης:
- Κοινωνικό Παντοπωλείο (Αρτάκης 34), Δευτέρα-Παρασκευή (9.00 – 14.00)
- 1ο ΚΔΑΠ (7ο Δημοτικό Ευξείνου Πόντου & Αγίων Σαράντα), (8.30 – 21.30)
- 2ο ΚΔΑΠ (12ο Δημοτικό, Στρ. Παρασκευοπούλου 37), (8.30 – 21.30)
- 3ο ΚΔΑΠ (4ο Δημοτικό, Αποστολάκη & Κράτητος), (8.30 – 21.30)

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Δήμο Νέας Σμύρνης: Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης 213-2025882, Τμήμα Παιδείας 213-2025909.
Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της πόλης μας.

 


                                                                            
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης απέκτησε Πιστοποιημένο Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, πάντα πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς, είναι ο πρώτος Δήμος με πιστοποιημένο Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (General Data Protection Regulation), γνωστό ως G.D.P.R.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αναβολή της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 24-7-2018

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24-7-2018 αναβάλλεται, σε ένδειξη πένθους, λόγω των περιστάσεων που έλαβαν χώρα στην Δυτική και Ανατολική Αττική.

Η Συνεδρίαση μετατίθεται την Δευτέρα 30-7-2018 και ώρα 16:00. 

Ο Ευθ. Θανασιάς στην Επιτροπή για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Δημοσιεύτηκε στο υπ. αριθμ. 2786 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την συγκρότηση Επιτροπής με αντικείμενο την αξιολόγηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους ΟΤΑ και την υποβολή πρότασης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του (αρ.97 παρ.5 ν.4483/2017).

 


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Πόνος, θλίψη, οργή…
H Αυτοδιοίκηση κοντά στους πληγέντες

Μια ανείπωτη τραγωδία συντελείται τις τελευταίες 24 ώρες σε Δήμους της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Για άλλη μια φορά συμπολίτες μας βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής έχοντας χάσει δικούς τους ανθρώπους, τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Δεκάδες είναι οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά.

 


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ

Η αγάπη του Σταύρου Κλωνάρη για την μουσική, η εθελοντική προσφορά και η άοκνη προσπάθειά του για τη συγκρότηση και το "δέσιμο" της ομάδας χορωδίας των μελών των ΚΑΠΗ Δήμου Νέας Σμύρνης θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη όλων.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Mέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια που μεταφέρουν τον ιό του “Δυτικού Νείλου”

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με την πάγια τακτική των τελευταίων χρόνων, προχώρησε από την αρχή του καλοκαιριού στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη και την προστασία των πολιτών από τα κουνούπια.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ξεκίνησε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου μας

Το Σάββατο το πρωί ξεκίνησε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά του Δήμου μας. 50 μικροί φίλοι ξεκίνησαν από το Δημαρχείο με τις οικογένειές τους και έφτασαν στην συνεργαζόμενη κατασκήνωση, όπου τακτοποιήθηκαν σε ξεχωριστά δωμάτια ανάλογα με το φύλο και τις ηλικίες τους.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Φέτος η Δημιουργική Απασχόληση στη Νέα Σμύρνη έκλεισε είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας και προσφοράς στα παιδιά των δημοτών μας.
Φιλοξένησε 400 παιδιά στο 1ο, 2ο Δημοτικό σχολείο και στο 9ο Νηπιαγωγείο. Μάλιστα, για πρώτη φορά δημιουργήθηκαν δύο τμήματα νηπίων στην προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Πολιτιστικού Οργανισμού να μην μείνει κανένα παιδί εκτός του προγράμματος.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Για πρώτη φορά πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων από το Δήμο μας

Για πρώτη ο Δήμος μας ξεκινά ένα πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων με σκοπό να προσφέρει ευχάριστες διακοπές και καλοκαιρινή ψυχαγωγία σε παιδιά 8 – 16 χρόνων των οποίων οι οικογένειες δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα για μια τέτοια παροχή.
                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει δημιουργήσει για παιδιά ηλικίας από 5 – 12 χρονών τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Σκοπός είναι η
δημιουργική απασχόληση όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, η κοινωνικοποίησή τους, η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους καθώς και η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι  11/7/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους - κατοίκους της Νέας Σμύρνης.
Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους έως την Δευτέρα 16/7/2018.

 


 

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων της Δια Βίου Μάθησης και προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες του να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους, συνεργάζεται με τον πιστοποιημένο συνεργάτη της UNICERT-Παν/μιο Πειραιώς, I.C.T.C. διοργανώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων πληροφορικής που οδηγεί στην απόκτηση του αναγνωρισμένου (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERT PRIMARY”.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
More Articles...
«  Start  Prev 123456 Next  End  »

Page 1 of 6
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ