Βραδιές Σινεμά στο Άλσος Νέας Σμύρνης

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Βραδιές Σινεμά, με ένα Αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό και Διεθνή Κινηματογράφο.

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ 5 ΘΕΣΕΩΝ ΙΔΟΧ

Υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 18 στον 3°όροφο .

Ώρες προσέλευσης 9:00 έως 14:00


                                
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

«Ήλιος»,Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων & προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Σεμινάρια Γονέων–Παιδιών προσχολικής ηλικίας

 

Το Κέντρο Πρόληψης Ήλιος ξεκινά, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου νέα, πρωινά και απογευματινά, σεμινάρια για γονείς βρεφών και νηπίων. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των γονέων στην παρατήρηση και νοηματοδότηση της συμπεριφοράς των παιδιών τους και η ενίσχυση της ικανότητάς τους να σκέφτονται για το παιδί τους, για τον εαυτό τους αλλά και για την μεταξύ τους σχέση.

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη μας. Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Ν. Σμύρνης για την ανάπτυξη της κοινωνικής προσφοράς.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ

 

Λίγο πριν την έναρξη των Ιωνικών Γιορτών σημειώθηκαν στο θέατρο του Άλσους σημαντικές αλλαγές με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των παραστάσεων από όλους τους θεατές.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΙΔΕΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι ενεργό μέλος του «Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας Εύξεινη Πόλη», ενός ευρωπαϊκού θεσμού που δημιουργήθηκε το 2012 με στόχο να διευκολύνει την διασυνοριακή, διακρατική και διαπεριφερειακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, των περιφερειακών και τοπικών αρχών τους. Μεταξύ άλλων υλοποιούν κοινά έργα, ανταλλάσσουν εμπειρίες και βελτιώνουν το συντονισμό του χωροταξικού σχεδιασμού μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτεί η ΕΕ.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Σμύρνη–Νέα Σμύρνη Γέφυρες Πολιτισμού»

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Γιώργος Νταλάρας
με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης
Διεύθυνση Ορχήστρας: Hakan Sensoy                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ν. Σμύρνης και Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Στην υπογραφή πρωτοκόλλου τριετούς συνεργασίας θα προβούν στις 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος της Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.), Δρ. Δημήτρης Γρηγοριάδης.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ

Ξεκίνησε ήδη η λειτουργία του Κυλικείου στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σε έναν όμορφο και ανακαινισμένο χώρο, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους δημότες και γενικά τους επισκέπτες του Άλσους και τους θεατές των Ιωνικών Γιορτών.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ανοίγουν σήμερα, στις 21.00, οι πύλες των Ιωνικών Γιορτών, στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης το
φεστιβάλ κλείνει αισίως 20 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα από τα πιο πλούσια προγράμματα στην ιστορία του θεσμού.


                                 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – To πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας των Ιωνικών γιορτών προκειμένου να προγραμματίσετε από νωρίς τις φθινοπωρινές σας βραδιές                                
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Νύχτες πολιτισμού... Ημέρες Φθινοπώρου
27.8 – 14.10 ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Οι Ιωνικές γιορτές, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα φεστιβάλ της Αθήνας τις τελευταίες δύο δεκαετίες, συμπορεύονται με την αρμονία και την αισθητική στον πολιτισμό.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθλητισμός για Άτομα με Αναπηρία

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ιδιαίτερα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Ιωάννα Καρυοφύλλη στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρία θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την επανένταξη και την κοινωνικοποίησή τους. Μέσω του αθλητισμού επιτυγχάνεται η ισότιμη συμμετοχή, η αναγνώριση και η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Περισσότερα...
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ 2018-2019

Η 3μελής Επιτροπή αποτελούμενη από την Πρόεδρο, Απέργη Μαρία, και τα μέλη του Δ.Σ., Χατζηνικολάου Αντώνιο και Ζάννου Ελισάβετ, ανακοινώνει ότι στον παιδικό σταθμό του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ν. Σμύρνης Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων-Εθνική Στέγη για το σχολικό έτος 2018-2019,  κατόπιν μοριοδότησης των αιτήσεων, εγγράφονται οι παρακάτω σύμφωνα με τον αριθμ. πρωτ. υποβολής της αίτησης:


Περισσότερα...
 

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟ Σ.Ε.Φ.

Υπεγράφη στα τέλη Ιουλίου το Συμφωνητικό Μίσθωσης χώρων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ του Προέδρου του Σ.Ε.Φ κυρίου Λύτρα και του Δημάρχου
Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη. Στους χώρους αυτούς θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων της Άνω Νέας Σμύρνης που μέχρι τώρα
διεξάγονταν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, το οποίο σύντομα θα κατεδαφιστεί προκειμένου να ανεγερθεί νέο.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει εκφράσει επανειλημμένα την πάγια θέση του για το «κτιριακό» ζήτημα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας. Η επιδείνωση της κατάστασης με την οικονομική κρίση που πλήττει τους συμπολίτες μας εδώ και μία δεκαετία αντιμετωπίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, την πολιτεία και το Δήμο με σύνεση αλλά και αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων σχολικών δομών.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 Η 3μελής Επιτροπή Εγγραφών των βρεφών και νηπίων σχολικού έτους 2018-2019 του ΝΠΔΔ ενημερώνει ότι, μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης των αιτήσεων και της παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας ενστάσεων, τοποθετεί ανά σταθμό κατά φθίνουσα σειρά μορίων τα βρέφη - νήπια στις λίστες που ακολουθούν.

Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΕΦΚΑ (ΠΡΩΗΝ ΟΓΑ) ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ (ΠΡΩΗΝ ΟΓΑ) ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ∆Ο ΑΠΌ 6-8-2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 30-8-2018 ΛΟΓΩ ∆ΙΑΚΟΠΩΝ 

Οι Δράσεις του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Νέας Σμύρνης

«Ο Αθλητισμός στην πόλη μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Είμαστε πάντα αρωγοί στους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία που «στεγάζουν» αθλητικά τους νέους της Νέας Σμύρνης» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη. 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ VOUCHER ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ 1/8/2018 ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ VOUCHER ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

 

Περισσότερα...
 

Άρτια η οργάνωση και η λειτουργία των ΚΔΑΠ

Στις 10/7/2018 η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής διενήργησαν έλεγχο αξιολόγησης οργάνωσης και λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Νέας Σμύρνης.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Ν. Σμύρνης κοντά στις πληγείσες περιοχές

Στην πόλη μας ο Ερυθρός Σταυρός κατέχει μια ξεχωριστή θέση καθώς τόσο η περιφερειακή οργάνωση όσο και τα τμήματα Σαμαρειτών Διασωστών και Νεότητας συνεργάζονται άψογα προσφέροντας τα μέγιστα στις δύσκολες στιγμές. Όπως, εν προκειμένω, στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.


 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης "112"

Ο Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης ''112'' είναι ο αριθμός που χρησιμοποιείται σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, μέσω του οποίου οι πολίτες και οι επισκέπτες που αντιμετωπίζουν κάποια έκτακτη κατάσταση συνδέονται με τις κατά περίπτωση αρμόδιες Αρχές άμεσης απόκρισης (π.χ. Αστυνομία, Πυροσβεστική).


 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής

Με κατάνυξη και ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε φέτος ο διήμερος εορτασμός της ενορίας της Αγίας Παρασκευής στο Δήμο μας. Πλήθος κόσμου, έντονα συναισθηματικά φορτισμένος λόγω και των τελευταίων δραματικών γεγονότων από τις πυρκαγιές στην Αττική, παρευρέθηκε τόσο στον εσπερινό και την αρχιερατική θεία λειτουργία, όσο και στην λιτάνευση της ιερής εικόνας.


 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αλέξανδρος Παραδείσης στην Επιτροπή για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Δημοσιεύτηκε στο υπ.αριθμ.2786 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την συγκρότηση Επιτροπής με αντικείμενο την αξιολόγηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους ΟΤΑ και την υποβολή πρότασης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του (αρ.97 παρ.5 ν.4483/2017).

 


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

                Το Πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων: Εφηβεία από το Α έως το Ω – Μία Ακαδημία για Γονείς» υλοποιήθηκε για πρώτη φορά τη χρονιά αυτή στο Δήμο μας
με μεγάλη επιτυχία.

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης απέκτησε Πιστοποιημένο Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, πάντα πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς, είναι ο πρώτος Δήμος με πιστοποιημένο Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (General Data Protection Regulation), γνωστό ως G.D.P.R.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Ευθ. Θανασιάς στην Επιτροπή για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Δημοσιεύτηκε στο υπ. αριθμ. 2786 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την συγκρότηση Επιτροπής με αντικείμενο την αξιολόγηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου για την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους ΟΤΑ και την υποβολή πρότασης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του (αρ.97 παρ.5 ν.4483/2017).

 


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Πόνος, θλίψη, οργή…
H Αυτοδιοίκηση κοντά στους πληγέντες

Μια ανείπωτη τραγωδία συντελείται τις τελευταίες 24 ώρες σε Δήμους της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Για άλλη μια φορά συμπολίτες μας βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής έχοντας χάσει δικούς τους ανθρώπους, τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Δεκάδες είναι οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά.

 


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ

Η αγάπη του Σταύρου Κλωνάρη για την μουσική, η εθελοντική προσφορά και η άοκνη προσπάθειά του για τη συγκρότηση και το "δέσιμο" της ομάδας χορωδίας των μελών των ΚΑΠΗ Δήμου Νέας Σμύρνης θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη όλων.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα Άρθρα...
«  Έναρξη Προηγούμενο 1234567 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 2 από 7
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ