ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

 
 

 

                                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

Μήνυμα Δημάρχου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Την Κυριακή οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αποφάσισαν για το μέλλον της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, ανεξάρτητα με την προσωπική τους επιλογή και προτίμηση.
Εμείς, από σήμερα, ξεχνάμε τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις και βλέπουμε μόνο το μέλλον. Κι αυτό το μέλλον αφορά όλους τους Νεοσμυρνιούς. Κι αυτούς που μας ψήφισαν κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν.Όλοι μαζί ενωμένοι, μέσα από συνέργειες και δημιουργικές συνεργασίες
πρέπει να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας.
Όλοι πρέπει να προτάξουμε το «εμείς» έναντι του «εγώ», δημιουργώντας ευρύτερες συμμαχίες, ώστε να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας καλύτερη.
Σε αυτή την συστράτευση σας καλώ όλους!

                                                                                                                   Ο Δήμαρχος
                                                                                                           Σταύρος Τζουλάκης


 

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Η Νέα Σμύρνη, δύο φορές βραβευμένη από τα “Greek Green Awards 2018”,όπου επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές οργανισμών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, συνεχίζει να επιδεικνύει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο με την Ένταξη της Πράξης «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων Δήμου Νέας Σμύρνης».
Η Νέα Σμύρνη την τελευταία τετραετία υλοποιώντας έργα σημαντικά, δράσεις με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό ενδιαφέρον, μεγάλο κοινωνικό όφελος και υψηλή προστιθέμενη αξία έχει ξεπεράσει τα 45.000.000,00 σε χρηματοδοτήσεις και συνεχίζει.

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά η ημερίδα Ναυαγοσωστικής άσκησης του Τμήματος Αθλητισμού, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κου Νικολάου Βαβούρη.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Νέας Σμύρνης

Εγκρίθηκε με 100% χρηματοδότηση από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και του Ταμείου Συνοχής η πρόταση του Δήμου Νέας Σμύρνης για το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Νέας Σμύρνης» με προϋπολογισμό 1.730.000 € και συνδικαιούχο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ – ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ»

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στον Πολυχώρο «Γαλαξίας», το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδείας, διοργάνωσε την εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων «Καινοτομίας –Νέων Τεχνολογιών» των μαθητών της πόλης μας.
                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Γιορτές λήξης των ΚΔΑΠ της πόλης μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι γιορτές λήξης της χειμερινής περιόδου των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου Νέας Σμύρνης.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, βράβευσε το Σάββατο 18 Μαΐου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του «ΓΑΛΑΞΙΑ», τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία το σχολικό έτος 2018-2019 στην πόλη μας.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ Α’ ΚΑΠΗ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα με μεγάλη επιτυχία από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και την Πρόεδρο του ν.π.δ.δ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» Δήμητρα Νάνου τα εγκαίνια του Α’ ΚΑΠΗ που, λόγω της κατεδάφισης του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου και των γύρω χώρων, μεταφέρθηκε σε νέο χώρο επί της οδού Αρτάκης 54.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Εισήγηση στο ΣΥΛΑΠ του καθηγητή και πρόεδρου του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Παν/μίου κ. Θεοδόσιου Παλάσκα

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, τον καθηγητή και πρόεδρο του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Παν/μίου κ. Θεοδόσιο Παλάσκα.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2019

 Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ”» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», Περιόδου 2018-2019 στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων του Δήμου Νέας Σμύρνης “ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ”»,

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του νέου Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο λόγω της κατεδάφισης του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου και των γύρω χώρων,                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

H γιορτή της Μητέρας από την Κοινωνική Υπηρεσία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή της Μητέρας από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑμΚΕ) «Φαιναρέτη».                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Κατασκήνωση 2019

 

Κατασκήνωση Δήμου Νέας Σμύρνης


Πληροφορίες / αιτήσεις έως 31/5/2019: Κοινωνική Υπηρεσία, Ελ.Βενιζέλου 18, 2ος όροφος τηλ. 213-2025882


                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                         ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2019"

 

Αγαπητοί γονείς, για τη φετινή περίοδο των Αθλοδιακοπών θα χρησιμοποιηθούν τα 2 αθλητικά κέντρα (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ΜΙΛΩΝΑΣ) καθώς, όπως γνωρίζετε, το Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Αρτάκης κατεδαφίζεται και στη θέση του θα ανεγερθεί το νέο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ν.Σμύρνης.

 


                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2019

 

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη 15/5/19 και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή 08:30 - 13:00.

 

 

                ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


                              
AΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

                                    ΦΥΛΛΑΔΙΟ


 

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη Δημιουργική Απασχόληση

Οι εγγραφές αρχίζουν 13 Μαΐου και ολοκληρώνονται μόλις εξαντληθούν οι θέσεις. Θα γίνονται καθημερινά 9.00 με 14.00 στα γραφεία του Αθλητικού
Οργανισμού (Ελευθερίου Βενιζέλου 16, 1ος όροφος). Δευτέρα και Τετάρτη, 13 και 15 Μαΐου, οι εγγραφές θα γίνονται και 17.30 - 20.30 το απόγευμα.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 Το «Κέντρο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ-ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ σας ενημερώνει ότι Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές με συνημμένα δικαιολογητικά υποβάλλονται από 10-5-2019 έως 31-5-2019 στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. στην Βάρνης 1 & Εθνικής Στέγης 16 από 9:00 έως 14:00 καθημερινά.Read more...
 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Συνημμένα αναρτάται το με υπ’ αριθμ. πρωτ. 4313/2-5-2019 έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών.
                                ΕΓΓΡΑΦΟ

 

Επιβράβευση των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ν. Σμύρνης διοργανώνει την εκδήλωση επιβράβευσης των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ν. Σμύρνης.

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Οι Αρμένιοι πρόσφυγες στην Ελλάδα: 1922-1940»
Έκθεση φωτογραφίας στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης

 Μια ενδιαφέρουσα έκθεση ιστορικής φωτογραφίας με θέμα «Oι Αρμένιοι πρόσφυγες στην Ελλάδα 1922 - 1940» διοργανώνει στο Ψηφιακό Μουσείο Σμύρνης & Νέας Σμύρνης ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το περιοδικό «Αρμενικά», από τις 6 έως τις 31 Μαΐου.

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 

O Δήμος Νέας Σμύρνης, τηρώντας το νόμο 4235/2014, που αφορά την προστασία των κατοικίδιων ζώων, αντικατέστησε με νέες, όλες τις παλιές πινακίδες ενημέρωσης των πολιτών για τον ασφαλή περίπατο των κατοικίδιών τους.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Νέα Σμύρνης και ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας και το αποδεικνύουν έμπρακτα σε καθημερινή βάση. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Ένωση Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα» η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού & Μουσικής που θα γίνει στην Κίνα από τις 16 έως τις 26 Μαΐου 2019.

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

1η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης Δήμου Νέας Σμύρνης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης, από 13 έως 19 Απριλίου 2019. Περιελάμβανε διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία, Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις για την σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών καθώς και θεματικές Ημερίδες και Διαλέξεις από εξειδικευμένους ιατρούς και ειδικούς επιστήμονες.


                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΒΡΕΦΩΝ – ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι αιτήσεις για νέες εγγραφές μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ν. Σμύρνης για το επόμενο σχολικό έτος υποβάλλονται από 20-5-2019 έως και 12-6-2019 στο γραφείο της Δ/νσης του ΝΠΔΔ, Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 3 ος όροφος από τις 9.00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. καθημερινά.

Read more...
 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Β ́ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Συλλόγων Γονέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ..Σ. της Δευτεροβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λεξιδρομίες 2019

 

Με επιτυχία διεξήχθη η δράση "Λεξιδρομίες" την Κυριακή 7/4/2019 στο σχολικό συγκρότημα 3ο - 13ο Δημοτικό. 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κολυμβητική ημερίδα στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο

Στις ενεργειακά αναβαθμισμένες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννας Καρυοφύλλη, πραγματοποιήθηκε κολυμβητική ημερίδα με τη συμμετοχή των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωράει στην προμήθεια και δωρεάν διάθεση 100 οικιακών κομποστοποιητών κήπου χωρητικότητας 330 λίτρων έκαστος με στόχο την μείωση των απορριμμάτων που παράγονται κατά κύριο λόγο από την συντήρηση των ιδιωτικών κήπων και απώτερο σκοπό την παραγωγή κομπόστ για τους δημότες του.


 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 6ων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

O Δήμος Νέας Σμύρνης, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) & η International School Sport Federation (ISF), ήταν οι διοργανωτές της Τελετής Λήξης των 6ων Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας που διεξήχθησαν στην Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης.

 

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«  Start  Prev 123 Next  End  »

Page 2 of 3
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ