ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 Ανάρτηση αποτελεσμάτων παιδικών σταθμών 2018-2019

 

                      ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

«ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ»  ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
«Εφηβεία από το Α έως το Ω» - Μία Ακαδημία για Γονείς

  Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το Πρόγραμμα «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ» «Εφηβεία από το Α έως το Ω:  Μία Ακαδημία για Γονείς»
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ 08 / 10 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 17 / 10 / 2018, στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του Δήμου, Ελ.Βενιζέλου 16, 3ος όροφος, τηλ:2132025840, καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00 .


                  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

“Το διαζύγιο: χωρισμένοι σύζυγοι, ενωμένοι γονείς

Στο πλαίσιο των δράσεών της η Τοπική Ομάδα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα:

“Το διαζύγιο: χωρισμένοι σύζυγοι, ενωμένοι γονείς”

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στις 18:30 στην
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ν. Σμύρνης (2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος,
Πλατεία Ν. Σμύρνης) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Πρόγραμμα Κολύμβησης Ενηλίκων (Κοινού)

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 15/10/2018 ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο για το πρόγραμμα κοινού & το πρόγραμμα aqua aerobic.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ξεκινά σήμερα το «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

Ξεκινά σήμερα, στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου στην οδό Κοραή, ο νέος θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την τρέχουσα σχολική χρονιά.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πιστοί στο ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού τους, οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στη Νέα Σμύρνη παρουσιάζουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που απευθύνονται στους συντοπίτες τους, αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν την ελληνική παράδοση. Κάθε σύλλογος ξεδιπλώνει τα δικά του ξεχωριστά τοπικά χαρακτηριστικά, την κουλτούρα, τη σκέψη και την ιστορία του.


                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Περιόδου 2018-2019

Το Γραφείο Άθλησης και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης,σε συνεργασία  με  τα  τμήματα  κολύμβησης  των  Αθλητικών  Συλλόγων (Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ ΜΙΛΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ) θα υλοποιήσουν και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 4 έως 8 ετών,τα οποία θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Το πρόγραμμα  απευθύνεται  σε  οικογένειες  Δημοτών  ή  Κατοίκων  του Δήμου Νέας Σμύρνης.

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                          ΑΙΤΗΣΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2018

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΟΧ 1/2018 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ (101) ΚΑΙ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (102).


Περισσότερα...
 

Συμμετοχή του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής κυρίου Γιατζίδη Παναγιώτη σε Επιστημονικό Συνέδριο

Με στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνεται 3ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», το οποίο θα υλοποιηθεί, από την Πέμπτη ως το Σάββατο, 25 – 27 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης του Καρπενησίου.                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΙΝΩΠΗΣ 13

Ο Δήμος μας άμεσα κατέθεσε αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για το πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους.
Χθες,οι πρώτοι 14 υπάλληλοι παρέλαβαν από τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη το αναγνωρισμένο (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικό χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERT PRIMARY”.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΠΕΠΦΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) κ. Δημήτριος Γρηγοριάδης υπέγραψαν χθες, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωτόκολλο συνεργασίας με στόχο την από κοινού δραστηριοποίησή τους στη δημιουργία υλικοτεχνικής υποδομής για κοινωνικό μαζικό αθλητισμό και αθλητισμό υψηλού επιπέδου καθώς και στους τομείς της εκπαίδευσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την καθιέρωση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού ως τρόπο ζωής.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επιτυχημένη αρχή για το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων στο Δήμο μας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης για την περίοδο του Καλοκαιριού του 2018. Στο πρόγραμμα δήλωσαν συμμετοχή 135 παιδιά σε 3 διαφορετικές δεκαήμερες περιόδους. Η επιλογή τους έγινε με κοινωνικά κριτήρια από την Κοινωνική μας υπηρεσία ενώ χρηματοδοτήθηκε κατά 95% από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Tα Γυμναστήρια του Δήμου Ν. Σμύρνης εξοπλίστηκαν με καινούργια όργανα γυμναστικής.
Ενημερωθείτε για τα ωράρια των Δημοτικών Γυμναστηρίων στα τηλέφωνα 213 2025896 (Ελ. Βενιζέλου), 210 9319192 (Αρτάκης) και 213 2025899 (Αγ. Φωτεινής).                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων των υπαλλήλων του, έχει διοργανώσει πρόγραμμα εκπαίδευσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η εκπαίδευση έχει ξεκινήσει, και ήδη ο α΄ κύκλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σήμερα, 17/9/18 ξεκινά ο β΄ κύκλος. Η συμμετοχή είναι μεγάλη,καθώς δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης ήδη υπαρχουσών δεξιοτήτων αλλά και απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ενημερώνει τους δημότες του, που τυγχάνουν ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων χώρων ότι σύμφωνα με το αρ. 222 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α’ 133/19-7-2018), ακίνητα, στα οποία διακόπτεται η ηλεκτροδότηση, απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, από την ημερομηνία υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον οικείο δήμο, ότι δεν ηλεκτροδοτούνται και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.


                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σμύρνη 1922 - Νέα Σμύρνη 2018: 96 χρόνια εθνικής μνημοσύνης.

Οι μνήμες παραμένουν άσβεστες.
Οι Αλησμόνητες Πατρίδες παραμένουν χαραγμένες για πάντα στις καρδιές μας.
Το χρέος και η ευθύνη να υπηρετήσουμε τα ιδανικά που χαράχτηκαν με αίμα,οφείλουν να μας ακολουθούν.


 

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, που συνεδρίασε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, μετονομάστηκαν τρεις δρόμοι της πόλης μας

 

 


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει τη λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, με δωρεάν συμμετοχή για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019.

Αιτήσεις από 17/9/2018 έως 26/9/2018 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5 ος όροφος, (τηλ: 213 2025840),εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00. 

                  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Από σήμερα ξεκινά σε κεντρικά σημεία της πόλης μας η τοποθέτηση κόκκινων κάδων ανακύκλωσης για μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια. Σύμφωνα με υπολογισμούς, κάθε πολίτης αποσύρει από τη ντουλάπα του περίπου 15 κιλά ρουχισμού κάθε χρόνο, όμως δυστυχώς ένα μικρό μόνο μέρος επαναχρησιμοποιείται ή ανακυκλώνεται με αποτέλεσμα να καταλήγουν στα σκουπίδια επιβαρύνοντας το περιβάλλον.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το λογότυπο του Δήμου Νέας Σμύρνης

To νέο λογότυπο του Δήμου Νέας Σμύρνης είναι φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Βάσσο Καπάνταη, γλυπτά του οποίου κοσμούν την Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης.

                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει δημιουργήσει για παιδιά ηλικίας από 5 – 12 χρονών τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Σκοπός είναι η
δημιουργική απασχόληση όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, η κοινωνικοποίησή τους, η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους καθώς και η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Άρτια η οργάνωση και η λειτουργία των ΚΔΑΠ

Στις 10/7/2018 η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής διενήργησαν έλεγχο αξιολόγησης οργάνωσης και λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Νέας Σμύρνης.                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Οι Δράσεις του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Νέας Σμύρνης

«Ο Αθλητισμός στην πόλη μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Είμαστε πάντα αρωγοί στους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία που «στεγάζουν» αθλητικά τους νέους της Νέας Σμύρνης» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη. 


                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει εκφράσει επανειλημμένα την πάγια θέση του για το «κτιριακό» ζήτημα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας. Η επιδείνωση της κατάστασης με την οικονομική κρίση που πλήττει τους συμπολίτες μας εδώ και μία δεκαετία αντιμετωπίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, την πολιτεία και το Δήμο με σύνεση αλλά και αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων σχολικών δομών.
                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΤΟ Σ.Ε.Φ.

Υπεγράφη στα τέλη Ιουλίου το Συμφωνητικό Μίσθωσης χώρων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ του Προέδρου του Σ.Ε.Φ κυρίου Λύτρα και του Δημάρχου
Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη. Στους χώρους αυτούς θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων της Άνω Νέας Σμύρνης που μέχρι τώρα
διεξάγονταν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, το οποίο σύντομα θα κατεδαφιστεί προκειμένου να ανεγερθεί νέο.


                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθλητισμός για Άτομα με Αναπηρία

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ιδιαίτερα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Ιωάννα Καρυοφύλλη στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρία θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την επανένταξη και την κοινωνικοποίησή τους. Μέσω του αθλητισμού επιτυγχάνεται η ισότιμη συμμετοχή, η αναγνώριση και η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Περισσότερα...
 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ

Ξεκίνησε ήδη η λειτουργία του Κυλικείου στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σε έναν όμορφο και ανακαινισμένο χώρο, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους δημότες και γενικά τους επισκέπτες του Άλσους και τους θεατές των Ιωνικών Γιορτών.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ν. Σμύρνης και Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Στην υπογραφή πρωτοκόλλου τριετούς συνεργασίας θα προβούν στις 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος της Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.), Δρ. Δημήτρης Γρηγοριάδης.                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Σμύρνη–Νέα Σμύρνη Γέφυρες Πολιτισμού»

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Γιώργος Νταλάρας
με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης
Διεύθυνση Ορχήστρας: Hakan Sensoy                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα Άρθρα...
«  Έναρξη Προηγούμενο 12345678 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 3 από 8
Εκδηλώσεις Δήμου Νέας Σμύρνης
> >
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ