«Η Ευρώπη σου»

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα τους, καθώς και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην διαδικτυακή πύλη παρουσιάζονται οι πραγματικές συνθήκες διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ όσοι Ευρωπαίοι πολίτες  επιθυμούν να εργαστούν η και να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ε.Ε, αλλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι όσες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις επιθυμούν να μεταφερθούν η να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

 

 

                               Πρόγραμμα Δημοτικών

 

                              Πρόγραμμα Περιφερειακών

 

Νέα διάκριση για το Δήμο μας στον τομέα της καθαριότητας

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς «Verde-tec Forum», που διεξήχθη στο MEC Παιανίας από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης συμμετείχε με δικό της περίπτερο το οποίο στελέχωσαν υπάλληλοι του συγκεκριμένου τομέα.


                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στις εκλογές παρέχεται το δικαίωμα σε κάθε εκλογέα με σωματική αδυναμία να απευθύνεται στον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ή σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουν κατά την ψηφοφορία.


                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Πλαστικά απορρίμματα, μια ευκαιρία για την οικονομία και την εργασία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Andrea Puccio του Ευγενιδείου Ιδρύματος, συζήτηση με θέμα «Πλαστικά μιας χρήσης: η επόμενη μέρα», που διοργάνωσε ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων Νέας Σμύρνης κ. Γιώργος Κρικρής.
 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Νέας Σμύρνης

Εγκρίθηκε με 100% χρηματοδότηση από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και του Ταμείου Συνοχής η πρόταση του Δήμου Νέας Σμύρνης για το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Νέας Σμύρνης» με προϋπολογισμό 1.730.000 € και συνδικαιούχο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

Καλές πρακτικές ανακύκλωσης στα σχολεία της πόλης μας


Την Τρίτη 12 Μαρτίου έγινε ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τους μαθητές στο 6ο Γυμνάσιο της πόλης μας μετά από πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ – ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ»

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στον Πολυχώρο «Γαλαξίας», το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδείας, διοργάνωσε την εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων «Καινοτομίας –Νέων Τεχνολογιών» των μαθητών της πόλης μας.
                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στo πλαίσιo πρωτοβουλιών Προληπτικής Ιατρικής που έχουν αναλάβει, τοποθέτησαν αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές σε καίρια σημεία της πόλης και Υπηρεσίες του Δήμου.


                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«  Start  Prev 12345678 Next  End  »

Page 1 of 8
Events of municipality of Nea Smyrni
> >
Events Calendar
Get Adobe Flash player

ΑΜΕΑ