ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων συνεχίζει την απευθείας διάθεση προϊόντων “ Χωρίς μεσάζοντες”.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 στο κτήμα  Δέγλερη στην Άνω Νέα Σμύρνη επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μεταμορφώσεως από τις  08:30  έως 14:00 και θα πραγματοποιείται  κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα .

Βασική επιδίωξη αυτής της δράσης είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και στην στήριξη των παραγωγών - αγροτών με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.
Η Αντιδήμαρχος                                                                                                                  Ο Δήμαρχος
Κοινωνικής Πολιτικής


Δεληγιάννη Κλαίρη                                                                                                     Τζουλάκης Σταύρος


 

 

 

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς Νέας Σμύρνης σχολικό έτος 2015-2016

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα των εγγραφών σχολικού έτους 2015-2016  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Νέας Σμύρνης θα ανακοινωθούν μετά τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ (13-09-2015) δηλαδή στις 16-09-2015 ημέρα Τετάρτη και θα αναρτηθούν στο site του Δήμου.
                   

                         
                                                                                                                 Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Ν.Π.
 
                                              

                                                                                                            ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΛΙΡΗ ΒΑΣ.


 

 

ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2015

 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, διοργανώνει για ακόμη μια φορά στα πλαίσια του Φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών, από 29/8 – 5/10, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, από επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες αλλά και παραστάσεις χορού και εναλλακτικές μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης, αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, ότι το πρόγραμμα του Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται τόσο από υψηλή ποιότητα όσο και από καλλιτεχνική καινοτομία.


Επιδίωξη μας είναι να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες.


Έτσι, διατηρήσαμε το εισιτήριο σε συμβολικό μόνο επίπεδο ως μίαένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

 

                           ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

 

Συνάντηση ΤΕΒΑ

 

 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε στις 25/06/2015 ενημερωτική συνάντηση των Δήμων Νότιου Τομέα, για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της Κοινωνικής Σύμπραξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», έπειτα από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη  Κοινωνικής Πολιτικής κας Θανοπούλου.

                                                                     Δελτίο Τύπου

                                                                 
     

 

           ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ     ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο  Δήμος Νέας Σμύρνης  στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

 

Περισσότερα...
 

 

Ηλεκτρονικός Φάκελος Κατ’ οίκον  Φροντίδας στην Τοπική Κοινωνία

 

 

Σεμινάριο Επιμόρφωσης  πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας την Τετάρτη 01/07/2015 με θέμα: «Ηλεκτρονικός Φάκελος Κατ’ οίκον  Φροντίδας στην Τοπική Κοινωνία».

                                                                     Ανακοίνωση

                                                                 
     

 

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΕΒΑ

 

 

Το  Τμήμα  Κοινωνικής  Πολιτικής  του  Δήμου  Νέας Σμύρνης  σας  ενημερώνει  ότι  η  υποβολή των  αιτήσεων του επιχειρησιακού  προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής»  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) , παρατείνεται έως τις  26 Αυγούστου.

                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΕΒΑ

                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                             Ωφελούμενοι των παροχών

 

 

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ


Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμο Αττικής (ΕΔΣΝΑ) εγκαινιάζει στην πόλη μας πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης έντυπου χαρτιού, με την τοποθέτηση ειδικών κάδων συλλογής.

 

 

 

 

Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Μη Ηλεκτ/νου Ακινήτου

 

 

Τα ακίνητα που στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΝ απαλλάσσονται από την καταβολή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (άρθρο 24 του Ν. 2130/1993).
Οι ιδιοκτήτες οφείλουν να δηλώνουν, άμεσα από τη διακοπή, τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητά τους, στο Δήμο για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών (Δ.Τ.) και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) στους πραγματικούς υπόχρεους: ιδιοκτήτη, συνιδιοκτήτες, μισθωτή κ.λ.π., (Ν.25/75 και άρθρο 5 παρ.1 του Ν. 3345/2005 & άρθρο 24 παρ.3 του Ν 2130/1993).

                                                                        ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

                                                                 
     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«  Έναρξη Προηγούμενο 12345678 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 1 από 8
--> -->