ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 

 

 

                                                                     
                                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ


Σας  ενημερώνουμε  ότι η Υπηρεσία Προνοιακών Επιδομάτων θα  εξυπηρετεί ξανά το κοινό από τις 26/4/2016 (τις ημέρες  Δευτέρα-Τρίτη –Παρασκευή και ώρες 08.30 έως τις 13.00) στη διεύθυνση Ελ.Βενιζέλου 16, 6ος όροφος (τηλ. επικοινωνίας 2132025931).

 

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ 2016-2017

 Το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στους Δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Νέας Σμύρνης θα ξεκινήσουν στις 30-5-2016 έως και 17-6-2016, στη Δ/νση: Ελευθερίου Βενιζέλου 18 & ώρες 9:00-14:00.

Περισσότερα...
 

Χορήγηση βοηθημάτων του Μπαγκείου Ιδρύματος


Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνέχεια της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας  Αττικής, σχετικά με τη χορήγησης βοηθημάτων του Μπαγκείου Ιδρύματος, σας ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για λήψη του οικονομικού βοηθήματος των 200€, σε 150 Βορειοηπειρώτες οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και εντός της Περιφέρειας Αττικής.

                                    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                         ΑΙΤΗΣΗ

                                      ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


 

ΔΗΜΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης  σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ (η οποία κατέθεσε σχετική πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή), ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους των Κοινωνικών Δομών, πως ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία που θα έχει ως αποδέκτες όλους τους ωφελούμενους αυτών. Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους, να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του Πανιωνίου, αυτής της αγωνιστικής περιόδου, με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ανά άτομο.

 

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ)

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης προτίθεται να προχωρήσει στην ίδρυση ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (Κ.Δ.Α.Π.), για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών, από την σχολική χρονιά 2016 – 2017.
Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της δημιουργίας σύγχρονων δομών φιλοξενίας των Κ.Δ.Α.Π, αλλά και η παροχή ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών στους μαθητές της Νέας Σμύρνης.

                                                     ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

12ος ΓΥΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2016  ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.),  διοργανώνουν αγώνα δρόμου απόστασης 7500 μέτρων με την επωνυμία  «12ος ΓΥΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ».

 

                                   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 


 

Πρόγραμμα μετεγκατάστασης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, παρέστη στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και αφορούσε στη γνωστοποίηση των λεπτομερειών για το πρόγραμμα εξασφάλισης προσωρινής στέγης στους πρόσφυγες οι οποίοι αιτούνται άσυλο στη χώρα μας και υποβάλλουν αίτημα μετεγκατάστασης σε ευρωπαϊκή χώρα.

 

                                   ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 


 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Ν.Σμύρνης πραγματοποιεί τα προγράμματα παραδοσιακών χορών και γυμναστικής στα ΚΑΠΗ της πόλης μας.
Η κύρια προσπάθεια μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βελτιώσουμε, τόσο τη  σωματική όσο και την ψυχική υγεία των ανθρώπων της Τρίτης ηλικίας.

 

                         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

                                                                 
     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«  Έναρξη Προηγούμενο 1234 Επόμενο  Τέλος  »

Σελίδα 1 από 4
--> -->